top of page

THERESE HAR ORDET

När jag öppnade salongen 2006 var min huvudsakliga målsättning att skapa en salong för alla. En plats där mode och skönhet kunde möta glädje, kreativitet och öppenhet. Och att såväl unga som gamla skulle känna sig välkomna.

Tack vare nya och gamla anställda, inspirerande kunder och mycket glädje har vi lyckats skapa Umeås, kanske, trevligaste frisörsalong!

Allé 16 arbetar med det senaste inom branschen och vi uppdaterar ständigt våra kunskaper, såväl inom som utanför salongens väggar.

 

Visst ses vi snart? :-)

DET HÄR ÄR VÅRA DUKTIGA FRISÖRER
THERESE

Therese har arbetat som frisör sedan 1996. De första tio åren på olika salonger i Umeå, Stockholm och Göteborg. År 2006 startade hos Allé 16 och har drivit salongen själv sedan dess. 

Våren 2016 tog Therese sitt mästarbrev hos Sveriges Frisörföretagare

 

Hon kommer ursprungligen från Vilhelmina. Och hon åker tillbaka för att hälsa på släkt och vänner när andan faller på. På fritiden ägnar hon sig åt matlagning och sin egen konst.  

ELEVER

Vi har haft många gästfrisörer i salongen under åren, i form av duktiga elever från Frisörprogrammet på Dragonskolan. Och vi tar ständigt emot nya.

Håll utkik efter elevpriser!

PERNILLA

Pernilla gick sin utbildning på Dragonskolan mellan åren 2004-2007 och har arbetat på salongen sedan praktiktiden 2006. Sedan dess har hon skaffat sig 10-års erfarenhet och Gesällbrev.

Hon är en trygg och ansvarsfull tjej med många begåvningar och intressen. Hennes kreativa och glada personlighet uttrycker sig i bland annat körsång, matlagning och som en del i Björklövens hejarklack.  

bottom of page